Upp

Det här är framtidens märksystem

HANDJET EBS 260 är den världsunika modellen EBS 250D:s storasyster och kommer fullpackad med ännu fler praktiska funktioner än sin föregångare. Storebror är den ultimata lösningen för dig som behöver snabb och pålitlig produktmärkning.

Redan idag är HANDJET:s märkapparater ett etablerat fenomen inom en mängd branscher som använder sig av produktmärkning. Varumärket står för förbättrad kostnadseffektivitet, felfri märkning och praktisk hantering. Lösningen gör att tryck fastnar på alla ytor oavsett om de är porösa eller fasta – du kan märka metall, glas, betong eller papper utan problem.

Efter en kort tids användning kommer du upptäcka att den innehåller en mängd nyheter, t.ex. att fyra rader text kan tryckas med en enkel rörelse. Maxhöjden för trycket har ökat till 56 mm och du kan, som nämnt ovan, märka i stort sett vilket material som helst. Även möjligheten att trycka 2D-streckkoder har implementerats.

En större bläckpatron innebär en kapacitet på över 200 000 tecken och minnet på 2 GB låter dig spara oändligt många projekt och användargränssnittet kräver bara en enkel installation av en Firefox-webbläsare.

Innovativ, praktisk, ekonomisk och förbättrad – så beskriver Technopharm produktmärkning med HANDJET EBS 260 och lovorden slutar inte där. Även svenska Nermans Märkutrustning har redan hunnit recensera produkten och skriver på sin hemsida att produkten är flexibel och kan användas på mängder av material. Man sparar både tid och pengar.